Tarinamme


Eläinten hyvinvointi on meille kaikki kaikessa


Turussa, Skanssin kauppakeskusalueen tuntumassa sijaitsevan toimiston korituolissa kiireettömästä päivästä nauttii kukapa muukaan kuin Effe-koira! Sopu sijaa antaa kuuluu vanha sanonta, mutta ei aina, sillä sekarotuinen Viva on tälläkin kertaa saanut toiseksi parhaan paikan lattialta heti tuolin vierestä. Effehän on Basenji ja hänen vahvan luonteensa voi siis aistia hyvin myös nukkumapaikkojen päivittäisessä valinnassa :) Vaikka näillä toimistoapulaisilla ei kiirettä olekaan, niin meidän työpäivät täyttyvät muutoin lukuisista tapahtumista. Laitamme kaiken osaamisemme ja energiamme siihen, että eläimet voisivat nauttia mahdollisimman pitkästä ja terveestä elämästä ja toisivat lisää yhteisiä kullanarvoisia hetkiä.
- Henri Helskyaho, Effe Balancen perustaja.

Olemme suomalainen yritys, jonka intohimona on rakentaa pysyvää hyvinvointia, vaikuttamalla positiivisesti eläinten ja eläintenomistajien päivittäiseen ravitsemuskulttuuriin suomalaisissa perheissä. Emme näe Effektriä Omega-3-tuotteita lisäravinteena, vaan osana ruokaa ja tästä syystä tietynlaisen uuden kulttuurin tuominen eläinten ruokintaan vaatii perusteluita. Otimme asian työksemme 100 % fokuksella, sillä sinäkin varmasti kaipaat tuloksia käyttämältäsi tuotteelta? Teemme Effe Balancella tiivistä tuotekehitys-ja tutkimusyhteistyötä tuotteen valmistajan, Hollantilaisen BioActri B.V:n kanssa, jonka ainutlaatuisessa kala-oliiviöljyseoksessa yhdistyy Islannin, Norjan, Espanjan, Italian ja Suomen tutkimuslaitoksien liki 30-vuoden kehitystyö. Tässä patentoidussa tuotteessa Välimeren ja arktisten ruokavalioiden parhaat puolet on yhdistetty tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Edustamme omega-3-tieteen eräänlaista läpimurtoa ja pidämme huolen siitä, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan sen tuomista hyödyistä.

Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat arvoja, joita asiakkaamme arvostavat

Raaka-aineet on valittu parhaista ihmislaatuisista vaihtoehdoista ja kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia sekä elintarvike-tai lääkelaatuisia. Effektrissä käytetyistä raaka-aineista pienet rasvaiset kalalajit tulevat Islannista ja suuren määrän polyfenoleita sisältävä extra-neitsytoliiviöljy Espanjasta. Tämä kala-oliiviöljyseos pullotetaan osaavissa käsissä Saksassa ja tuotanto seuraa GMP-vaatimuksia ( Good Manufacturing Practise ). EFSA ( ” Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) on antanut tämän ainutlaatuisen tuotteen vaikuttaville aineille 17 myönteistä terveysväittämää lemmikkisi terveyden edistämiseksi. Haluamme sinulle ja lemmikillesi parasta ja siksi tarjoamme veren rasvahappoprofiilin mittaamiseksi ulkopuolisen laboratorion analytiikkapalvelun. Onko eläimellä tarvetta lisätä ruokintaan omega-3-rasvahappoja? Onko käytössä ollut tuote imeytynyt elimistön hyötykäyttöön? Mm. näihin kysymyksiin tarjoamme vastauksia. Keskitymme rakentamaan pysyviä tuloksia, joten hyppää mukaan.Maahantuonti ja markkinointi


3ffe Balance Oy - 2690667-9